Skocz do zawartości
Beniamin79

Player Mp3 Muvo N200 128

Rekomendowane odpowiedzi

Może z was ktos spotkał sie z tym problemem, mianowcie mam Creative Muvo N200 128 i po zgraniu np. muzy z radia lub z mikrofonu po przeniesieniu do kompa nie mogą być odtworzone. Ani w orginalnym programie creativa ani w winamp`ie z tą różnica ze w winampie pojawia się jest komunikat odnośnie decodera wav. Choc normanie odtwarza wszystkie wave.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ale mam inny problem mam creativka muvo nx 28 mb z 2 miechy leżał postanowiłem go odpalic i gdy to robie na wyswietlaczu pojawia sie znak wykrzynika i rysunek chipa po paru sekundaach all sie wylacza co to moze byc? nie znalazlem tego nigdzie w necie co to moze byc probowalem na roznych akumulatorkach wiec to nie jest problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ale mam inny problem mam creativka muvo nx 28 mb z 2 miechy leżał postanowiłem go odpalic i gdy to robie na wyswietlaczu pojawia sie znak wykrzynika i rysunek chipa po paru sekundaach all sie wylacza co to moze byc? nie znalazlem tego nigdzie w necie co to moze byc probowalem na roznych akumulatorkach wiec to nie jest problem

1586830[/snapback]

Mialem tak samo. napisz do creativa, opis problem i przysla Ci maila z nowym softem i opisem jak go wgrac. Mi pomoglo. Na odpowiedz nie czekalem dlugo, jakies 24h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@smallbit

nie musisz pisac, sciagnij nowy firmware ze strony creative

support > drivers i dalej bedziesz wiedzial

na wszelki wypadek podczas instalacji wybierz opcje formatowania

powinno pomoc

@Beniamin

sprobuj moze poszukac na goglach dekoderow wav czy cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi