zgredzik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. Jaka polecacie mi obudowe do plyty glownej Asus a7n8x-e deluxe??? Jaki radzicie mi kupic zasilacz do 200 zl??? Czy moj 300W pociagnie ta plyte glowna + Athlona 1Ghz + rive TNT2??? Edytowane 19 Czerwca 2005 przez zgredzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jeśli nie będziesz szalał na tym Athlonie to spox powinien udźwignąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Spokojnie da rade. Dopiero ja bedziesz wymienial procka czy grafe to pomysl nad wymiana zasilki. A iobudowe to chyba wg gustu mi sie wydaje :wink: Edytowane 19 Czerwca 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...