Rafałek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam, proces Spoolsv.exe w Menedżerze zadań zajmuje mi 20 mega pamięci, wiem że jest to proces związany z buforem wydruku, w związku z tym mam dwa pytania: 1. Czy mogę wyłączyć ten proces, nie ryzykując zawieszenia albo zresetowania się komputera? 2. Jeżeli wyłącze ten proces, a będę chciał coś wydrukować, to czy drukowanie odbędzie się bez problemu, czy będzie potrzebne ponowne uruchomienie komputera, albo jakiś inny zabieg. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zatrzymaj usluge bufor wydruku, a jak bedziesz chcial cos drukowac to sobie wlaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Dzięki za odpowiedź, jakiś sposób to jest, jednak mnie chodziło o to, czy mogę ten proces wyłączyć w menedżerze zadań i czy włączy się on automatycznie podczas drukowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 nie powinno sie nic stac, ale jesli chodzi o automatyczne zalaczenie spowrotem to mozesz przeciez sprawdzic, druknij sobie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...