mlun Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam otóz jakiś czas temu zakupiłem laptopa któy posiada port podczerwieni.Chciałem go połączyć jakos z moim komputerem żeby mu udostępnić neta,i teraz mam pytanie czy jest to możliwe przez port podczerwieni.Jak pisałem laptop posiada taki port w swoim komputerze mam kabel irda.Czy cos takiego ma prawo działać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 1.raczej nie 2.masakrycznie niska przepustowosc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 w siec sie da podlaczyc przez irDa ale transwer bedzie (uuu) mega niski jak juz wspomniał przedmowca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...