dreed3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam okazje kupic procesor AMD Athlon XP 1700+ , stan idealny, zadnych przepalen, lekkie ukruszenie jadra. No i wlasnie jak to mam rozumiec ukruszenie jadra ?, procesor jest zepsuty, czy np. podczas zdjemowania, coolera troche sie ukruszylo. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jezeli jest ukruszony jest bardzo duze rpawdopodobienstwo ze nie bedzie dzialal. istnieje rowniez mozliwosc ze zadziala ale wtedy np moze sie abrdziej grzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h4ndstyl3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Niewydaje mi sie zeby sie grzał. Kumpel ma durona 1200 z lekko ukroszonym jąderkiem i mu chodzi a temp. nie przekracza 45 stopni. Najlepiej jak bys sprawdził go jakos i jak zadziała to powinien chodzi bez problemu. Ale zawsze jest jakies ryzyko. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 zapytaj sie czy mimo ukruszenia procesor działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ukruszenie ma roznwe objawy: * wieksza temperatura rdzenia * mniejsza stabilnosc pracy * szybko padnie * wiekszy pobor mocy [trzeba bedzie dac wieksze V] * koniec gwarancji [jesli takowa posiadal] * w ogole nie dziala. Wybor jest Twoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...