Morf Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jak będzie wydajniej wylotem u góry czy na dole (mam pionowo motowany koszyk na wentylator). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 raczej nie ma znaczenia gdzie ciecz poplynie do gory to gdzie indziej splynie na dol wiec nawet oporu tu chyba nie zmieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja miałem i tak i tak i różnicy w wydajności nie stwierdziłem... teraz mam poziomo i też różnicy nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jak będzie wylot na górze najwyżej się szybciej bloczek odpowietrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...