Nikos_Wariat Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) bloczek nazwa kodowa "Nikodem" Lutowany na GPU radeon (55mm rostaw) poniewaz lubie miedz to spod bedize miedziany , jakos te miedziane maja swoj urok a nie te plexy... wiec zaczne tak kupilem od Pietnacha za syboliczna kwote spod i zdlubalem takie cos i jeszcznie nie skonczylem bede musial jeszcze raz zlutowac bo lut poszedl bloczek nie jest ani zrownany ani nic jest po porstu w trakcje robienia o to foty co zdlubalem po zdjeciach widac jak go robilem wiec nie bede opisywal teraz tak chcialem mic kroce choinki pod katem , jednak nie da sie wkrecic w katowych obok siebie wiec moze taki paten jak w proximie zrobic? to jest moj 1 bloczek jeszcze go nie skonczylem wiec prosze o wypowiedzi co poprawic itp. jaka grubosc spod zapodac i przepraszam za jakosc zdjec moj SE T630 lepszych nie robi :( bloczek po lutowaniu byl wstepnie przeleciany papierem 220 i wypolerowany pasta do zebow zeby zdjecia lepsze wyszly. i czy ktos wie moze jak wyczyscic finy w srodku bo papierem sciernym nie podjede a po lutowani zrobil sie taki "szary" moze jakas chemie cos polecacie ?? To wszystko w temacie jak zdlubie wiecej dam znac Nikos Wariat Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Nikos_Wariat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 zlaczki moga byc kolo sieie ale jedna musi byc obrotowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 nigdzie takich nie znalzlem bylem : obi , castorama , leroy merlin , mcs.pc.pl nigdzie nie ma choinkowych katowych obrtowych moze ty wiesz gdzie je dostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 złączki możesz znaleźć tam: aleje jerozolimskie 314 co do cztyszczenia.... heh... u mnie w pozbyciu się białego nalotu i zaśniedzienia pomógł domestos :blink: :D z tego co wyczytałem na opakowaniu to zawiera jakieś kwasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 złączki możesz znaleźć tam: aleje jerozolimskie 314 co do cztyszczenia.... heh... u mnie w pozbyciu się białego nalotu i zaśniedzienia pomógł domestos :blink: :D z tego co wyczytałem na opakowaniu to zawiera jakieś kwasy... 1505477[/snapback] Nie polecam do czesci lutowanych bo źle reaguje z cyna ale działa ale cyna robi sie taka jakas Polecam KIWI do mosiadzu i miedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) decyzja jest by jak w proximie blok ma wygldac technicznie podobaja mi sie takie bloki 99,9% miedz 0,1 miedz lub srobki :) prawodpodnie dzisiaj lub jutro bedzie skonczony i zrobie fotki cel byl taki bloczek do 10zl :) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Nikos_Wariat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...