bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D wypas byl :D pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol: i ciekawe dlaczego wiekshosc osoob poshla pod kibel sie zaciagac ;) faktycznie co poniektoorzy byli weselsi :D to sie fachowo nazwya zbakanie oparami (niepytaj skad znam to okreslenie ;)) :D :lol:pewnie z praktyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 eee, ja z kolei mam parę przeżyc z akademola - była to starsza kamienica, 3,5 piętra i dwie klatki. w weekend, jak zbliżały sie wieczorne imprezki to co poniektoorym qmplom "miękła" silna wola 8O , a że mieli słabość do ćwiczeń strażackich (qmacie - na korytarzu był hydrant), to czasami wychodząc z pokoju suchych pantofli nie dało sie utrzymać. raz widziałem akcję gaśniczą, jak qmpla (pokooj obok) zastrzelili hydrantem (q 8O wa, to jest power :twisted: ) we własnym łoożku jak spał. eh, za karę kierownica zabroniła łączyć rozmowy telefoniczne przez tydzień na całym piętrze (był tylko jeden telefon 8O ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 he he u mnie na wycieczce klasowej :!: ludzie zrobili takie cwiczenia p. pozarowe: teren-domek letniskowy w gorach liczba pieter-2 drewniana drabinka p. p. na balkonie w pokoju na 2 pietrze ewakulacja z 2 pietra przebiegala sprawnie doczasu az opiekunka nieyjzala przez okno (drabinka zwisala obok jej okien:D) takze potem uczestnicy cwiczen mieli prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :( ale telefonow im nieodcieta :wink: :lol: a co do innych rzeczy to zrobilismy sobie na wakacjach sesje RPG w domku - jak kumpel potem (po ===~~) szedl przez cmetarz to widzial swoja postac stojaca gdzies z boku 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie na zielonej szkole to co noc robilismy ewakuacje do dziewczyn :wink: Trzeba bylo skakac z balkonu z 1,5 pietra. Strasznie twarde ladowanie bylo jeden z kumpli skrecil sobie kostke a drugiego facetka przylapala bo w tym czasie jak on lecial w dol to facetka wyjzala z okna. Naszczescie tylko jego przylapala bo on skakal ostatni i reszta zdazyla sie pochowac. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: dobre dobre widze ze sie w GROM bawiliscie :wink: boze kiedy JA mialem zielona szkole to takich zabaw niebylo - moze to przez to ze mieszkalismy na +- 4 pietrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: dobre dobre widze ze sie w GROM bawiliscie :wink: boze kiedy JA mialem zielona szkole to takich zabaw niebylo - moze to przez to ze mieszkalismy na +- 4 pietrze :POj nie wiem dlaczego sie ni e bawiliscie :? raz nas facetka zamknela w pokoju (3 pietro i zupelnie inna wycieczka) i musielismy przejsc 3 balkony zeby sie dostac do plci przeciwnej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: dobre dobre widze ze sie w GROM bawiliscie :wink: boze kiedy JA mialem zielona szkole to takich zabaw niebylo - moze to przez to ze mieszkalismy na +- 4 pietrze :POj nie wiem dlaczego sie ni e bawiliscie :? raz nas facetka zamknela w pokoju (3 pietro i zupelnie inna wycieczka) i musielismy przejsc 3 balkony zeby sie dostac do plci przeciwnej :twisted:LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...