majk 23 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam geforca 6600 gt sparkle na pci express płyte główną gigabyte ga-k8nf-9 procesor atlon 64 3000 1 gb ramu. Problem polega na tym, że przy ustawieniu kompa na 32 bit na ekranie monitora jak i podczas gry pojawaiaja się dziwne kwadraciki i nic przaktycznie nie widać. Natomiast przy ustawieniu 16 bit wszystko jest ok. Nie pomogła zmiana sterowników i reinstalka systemu. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von_Paulus Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Miałem podobną sytuację z Herculesem Kyro2 - z tą różnicą, że u mnie po przejściu na 32 bit pojawiała się pionowa czerwona linia. W przypadku mojej karty przyczyną były uszkodzone pamięci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 jedz z karta na gwarancje. To jest wina pamieci sa wadliwe na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...