Toledo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dzisiaj odebrałem modem gc75e i chciałem go wypróbować, ale mam duży kłopot z zainstalowaniem go w systemie. Zgodnie z zaleceniami instrukcji obsługi najpierw zainstalowałem sterowniki modemu a dopiero później włożyłem modem do adaptera (komputer stacjonarny). System wykrywa modem jak i adapter ale pisze, że wystepuje konflikt i modem nie może pracować poprawnie. Adapter sam pracuje poprawnie i zgłasza się jako Kontroler Cardbus Ricoh R5C475(II) lub zgodny. Problem w tym, że modem chce wykorzystać przerwanie wykorzystywane już przez adapter i w żaden sposób nie mogę tego zmienić. Ręczne przyporządkowanie zasobów nie działa. Błąd jest sygnalizowany jako kod 12. Co robić? Czy adapter może być uszkodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorun63 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 mam taki sam problem i nic nie potrafie zrobic prosz pomozcie za co zgory dziekuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...