pzeeemek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Wiajcie Mam polaczone dwa komputery kablem jedna karte sieciowa mam zintegrowana druga d-link na obyswu komputerach zainstalowane sa winxp i chce podzielic neostrade programem win router 4.2 lite i mam taki problem ze nie moge weisc na dysk drugiego komputera bez neostrady a internet na nim dziala nie zawsze i nie wiem dlaczego . I nie moge weisc z drugiego komputera na pierwszy. Konfigurowałem dwa komputery z instrukcja z gazety komputer swiat expert. Prosze o pomoc. Za pomoc z góry dziekuje Pozdrowienia Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wiem jaka podali konfiguracje w komputerze swiat, ale zakladajac, ze jest ok: jest tylko jedno wytlumaczenie - nawala sprzet... sprobuj jeszcze zrobic udostepnianie, ale bez win rout'a... na samym xp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...