Ram1rez Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Gdy ściągam pliki z Kazy (full legal) to nie wiedząc dlaczego gdy zrywa połączenie część pliku, który się ściągnoł kasuje się do 0 i przy ponownym połączeniu znów jedzie od 0 :-| Jasna ku****a mnie bierze i nie wiem co zje... zepsułem :cry: Czy ktoś wie co sie mogło stać? Mam łacze radiowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Gdy ściągam pliki z Kazy (full legal) to nie wiedząc dlaczego gdy zrywa połączenie część pliku, który się ściągnoł kasuje się do 0 i przy ponownym połączeniu znów jedzie od 0 :-| Jasna ku****a mnie bierze i nie wiem co zje... zepsułem :cry: Czy ktoś wie co sie mogło stać? Mam łacze radiowe... 1506209[/snapback] Moze to przez to ze radiówka moze gubić zbyt duzo pakietów i powodować jakieś blędy w transferze danych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...