Skocz do zawartości
Gerwaz

Belinea co to za firma ?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcem kupic monitor po bardzo dlugiej walce mam dwa typy:

1)NECMultiSync FE791SB

2)Belinea 10 33 55

Nie wiem kto produkuje do danych modeli kineskopy?(do w/w )

Prosze o szczegoly a nie o <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly.Sorki ze znowu ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracowalem kiedys na monitorze belinea , ale tego modelu nie znam( ogolnie monitorek nie taki zly ) , jezeli chodzi o kineskopy to gwarantuje ze jak poszukasz w wyszukiwarce to napewno znajdziesz jakie sa kinole wlozone . Pozatym Nec robi jedne z najlepszych monitorkow na Diamondtronach . Pozatym najlepiej ocenic monitor na wlasne oko , zobaczyc czy nie ma zniksztalcen , jak tam stoi z kontrastem ,nasyceniem kolorow itd .

Pozatym nie ma modelu Belinea 10 33 55 tylko 10 30 55 .

http://www.belinea.com/include/zeigemonito...1&monitorid=241

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1)NECMultiSync FE791SB

2)Belinea 10 33 55 

Prosze o szczegoly a nie o <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly.Sorki ze znowu ten temat.

mala pomylka Belinea ma symbol 10 30 55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracowalem kiedys na monitorze belinea , ale tego modelu nie znam( ogolnie monitorek nie taki zly )  , jezeli chodzi o kineskopy to gwarantuje ze jak poszukasz w wyszukiwarce to napewno znajdziesz jakie sa kinole wlozone . Pozatym Nec robi jedne z najlepszych monitorkow na Trinitronach . Pozatym najlepiej ocenic monitor na wlasne oko , zobaczyc czy nie ma zniksztalcen , jak tam stoi z kontrastem ,nasyceniem kolorow  itd .

Szukalem ale nic kakretnego nie znalazlem .To jest w miare nowy model .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1)NECMultiSync FE791SB

2)Belinea 10 33 55 

mala pomylka Belinea ma symbol 10 30 55

Nio dokladnie juz dalem linka do producenta .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracowalem kiedys na monitorze belinea , ale tego modelu nie znam( ogolnie monitorek nie taki zly )  , jezeli chodzi o kineskopy to gwarantuje ze jak poszukasz w wyszukiwarce to napewno znajdziesz jakie sa kinole wlozone . Pozatym Nec robi jedne z najlepszych monitorkow na Trinitronach . Pozatym najlepiej ocenic monitor na wlasne oko , zobaczyc czy nie ma zniksztalcen , jak tam stoi z kontrastem ,nasyceniem kolorow  itd .

Pozatym nie ma modelu Belinea 10 33 55 tylko 10 30 55 .  http://www.belinea.com/include/zeigemonito...1&monitorid=241

Dzieki za wsparcie ale ten link u mnie nie chodzi?

Oki juz chodzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozatym nie ma modelu Belinea 10 33 55 tylko 10 30 55 .  http://www.belinea.com/include/zeigemonito...1&monitorid=241

Dzieki za wsparcie ale ten link u mnie nie chodzi?
A powinien

image size in inch / cm17 / 43.2

viewable image size in inch / cm15.87 / 40.31

max. resolution1600 x 1280

shadow mask / aperture grilleyes / no

screen treatmentDynaflat High Contrast

horizontal frequency in kHz30 - 96

vertical frequency in Hz50 - 160

bandwidth in MHz210

Belinea Soundsystemno

warranty3 years

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej to byl moj 100 post!! Nawet sie nie zorientowalem. Ale ten czas leci:)

Ehh rosniesz w sile , skad ja ciebie znam :roll: Hmm :)

A wracaja do Gerwaza, to za ile mozesz kupic te monitorki ??

Zdecydowanie Nec jest lepszy , tylko pamietaj , zeby przed zakupem najpierw zobaczyc jak wyswietla obraz monitor .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej to byl moj 100 post!! Nawet sie nie zorientowalem. Ale ten czas leci:)

Ehh rosniesz w sile , skad ja ciebie znam :roll: Hmm :)

A wracaja do Gerwaza, to za ile mozesz kupic te monitorki ??

Zdecydowanie Nec jest lepszy , tylko pamietaj , zeby przed zakupem najpierw zobaczyc jak wyswietla obraz monitor .

NEC za niecale 1050 zeta a Belinea za 980 zeta. Ceny ze sklepow w KIELCACH nazw firm nie podam bo chodzilem z kumplem i nie zwracalem uwagi na szyldy tylko co jest w srodku . A ceny z watem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...