tomcyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 czy tak można??Bo nie mam fdd i wypaliłbym sobie płytke... Szacuneczek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Mowa oczywiście o biosie radka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 o ile to bios do radka a nie plyty glownej to mozna ladujesz flashera i bios-a na plytke odpalasz kompa z dyskietki sys win 98 razem ze sterownikiem cd-romu i flasciach!esz z plyta glowna to nie polecam tak robic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 plyty glownej sie nei da potrzeba z czystego jadra dosa albo podobnego a sterownik cdroma ktory musi byc zaladowany zeby widzialo cedeka jest jush powyzej pamieci podstawoej ( a poza tym ma byc same jadro jak jush mowiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 plyty glownej sie nei da potrzeba z czystego jadra dosa albo podobnego a sterownik cdroma ktory musi byc zaladowany zeby widzialo cedeka jest jush powyzej pamieci podstawoej ( a poza tym ma byc same jadro jak jush mowiem) teoretycznie tak :) a praktycznie to ja juz robilem flash biosu plyty glownej w najbardziej kosmicznych warunkach jakie tylko moga byc i nic sie nie dzialo :) toretycznie powinien byc odpalony plik io.sys i command.com a co powiesz na sterownik cd-romu , myszki "dosowe" , norton comandera , i wogole w autoexecu syf niesamowity :) gozej jak podkrecilem procka "ale przesadnie" i zwosnol podczas flashowania :P I bylo Award BOOT BLOCK ver 1.01 Please insert floopy disk and press enter :wink: i plyta nadal dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 tzn -Best-Boy mam nomalnie wejsc do dosa z dyskietki startowej win98se i tam odpalic start.exe taaa????? Pytam bo nie kce niczego zmachscic SZacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 tak odpal tylko bez sterownika cd-romu :) i normalnie flasciach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 tyle ze ja nie mam dydkietki startowej wun98se(nie mam fdd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jak uzywasz w 98 to podczas startu F8 i wybierasz awary6jny tylko text i masz czyste jadro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...