Mikojan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Aloha! Na wstępie chciałbym się przywitać z wami drodzy forumowicze, jestem tu nowy ale od jakiegoś czasu przeglądam to forum i zdecydowałem się zarejestrować :-P , z pclaba chyba zrezygnuję... na tweaku jest większa kultura i poziom merytoryczny (co nie znaczy oczywiście że na labie są same chamy :wink: ale pod tym względem tu jest o niebo lepiej). Co do tematu... orientuje się ktoś może czy opcja scalania partycji w Parition Magic 8 (merge partitions) powoduje utratę danych (jedna "patrycja" :wink: pusta a na drugiej 140 GB zajętego miejsca)? Nie bijcie jeśli już było a było na pewno ale nie udało mi się znaleźć konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Mikojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Może po prostu przeczytaj instrukcję? wiesz, taka książeczka ... jest też w formie elektronicznej na płycie. Teoretycznie połączenie partycji odbywa się bez utraty danych, ale są pewne ograniczenia :arrow: patrz instrukcja (szczególnie uwagi n/t NTFS i partycji >137GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja bym na Twoim miejscu jednak zrobil backup bo niestety za czesto sie zdaza ze pm sie wywala podczas tej operacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikojan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oki poczytam. Ale chyba nie będę jednak ryzykował. Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...