Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ten temat chyba nie powinien znajdować się na tym forum ale chcę ostrzec wszystkich któży kupują płyty HIT'a. Zanim włożycie je do czytnika sprawdźcie czy nie są nadpęknięte (przy tym kułku) . Ja mam takich płyt kilka w kolekcji i każda jest pęknięta!!! Ja jush sobie udupiłem DVD taką płytką. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Kupiłem przed chwilą taką płytkę i okazało się iż ona pęka przy wkładaniu do pudełka!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Dzięki za Ostrzeżenie Co oni sprzedaja debile w ty HICie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 fajnie to juz na pewno nie kupie CD HIT'a BTW ten topic powinien byc przyklejony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Od dzisiaj nie kupuje żadnych tanich płyt (no może poza Platiniumem). Dołożysz złotówkę na lepszą płytę to masz pewność że nie rozp... ci DVD za 250zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Mój znajomy kupił z setke tych sHITów : Podeśle mu linka do tego topicu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Od dzisiaj nie kupuje żadnych tanich płyt (no może poza Platiniumem). Dołożysz złotówkę na lepszą płytę to masz pewność że nie rozp... ci DVD za 250zł.1. DVD jest na gwarancji ! Ciesz się !!! Dostaniesz nówke ! :) 2. Te płyty są fajne ! Nagrałem ich z 50 i wszystko OK ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Kupilem niedawno 10 sztuk z czego 2 poszly do kosza. W obydwu przypadkach wyskakiwaly jakies komunikaty o bledach ktorych wczesniej na oczy nie widzialem. Moze to byl tylko jakis przypadek ale kupowalem w tym samym czasie noname-y, datexy i inne i ze wszystkimi bylo ok. W kazdym razie Hit-ow nie mam zamiaru wiecej kupowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 ostatnio pozyczylem kuzynowi jednego hit'a i podobno plyta mu sie w napedzie rozjebala, a po za tym naped tez jest do wyzucenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Tanie płytki jakie moge polecić to Akoss i MediaTech - HITów nigdy nie używałem, ale dzięki za ostrzeżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Znajomy uzywal HIT'ow oraz sprzedawal je w duzych ilosciach (to co sprzedaje nie zalezy od niego), praktycznie wszystkie partie sprzedane wrocily do nich z pretensjami. Nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Popieram HIT to shit lepsze są juz datex UWAga jescze na przeklejanki od Hita kupuja jakieś inne i naklejaja swoje logo sprzedaj oczywiście jescze taniej no ale na 100 za 20 do kosza przykład płytki są bez nominalnej predkosci np: nero ukazuje 32x a ona 16 x i do kosza :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zawsze powtarzam co tanie to nie może być dobre!!!!!!!!!!! z 10 AKOSSow gdy spadło na podloge połamało sie... moim zdaniem najlepsze plytki to verbatimy i byc może TDK... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zawsze powtarzam co tanie to nie może być dobre!!!!!!!!!!! z 10 AKOSSow gdy spadło na podloge połamało sie... moim zdaniem najlepsze plytki to verbatimy i byc może TDK... to jakies slabe te akossy. ja troche ich mam i ani jedno sie nie zwalila i kazdy naped u mnie je czyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 być może mi trafilo sie kilka wadliwych, ale tez kumpel mial ten sam problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zawsze powtarzam co tanie to nie może być dobre!!!!!!!!!!! z 10 AKOSSow gdy spadło na podloge połamało sie... moim zdaniem najlepsze plytki to verbatimy i byc może TDK... to jakies slabe te akossy. ja troche ich mam i ani jedno sie nie zwalila i kazdy naped u mnie je czyta Akossów mam około 30stki i jakoś sie trzymają - do tej pory żadnego akossa nie musiałem wyrzucić. Jeśli natomiast kupuje firmowe to TDK Reflex, albo TDK D-View. Dobre też są Verbatim Crystal, mam ich troche (od kumpla) ale u mnie w Bełchatowie nie można ich dostać :( Platinum nie kupuje bo moja cdrw sie uparła i widzi je jako 8x :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Datexy są spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 hyhyhh ladna poracha z tym dvd :) hyh mi tysz raz pekla plyta w dvd i do tego nie moim :P mialem plytke od nfs 2k ;) kolko bylo tak zmasakrowane ze u mnie jeszcze na starym cdiku poneera 32 x >:) chodzil spoxik :) pojechalem do siostry na ferie i tam qmpela miala dvd 52X :) i piedolnol przy instalce :) zajbisty huk jest przy tym :) a plytka byla of koza VERBATIMA!! ;) najlepsze sa verbaimki :). hyh na mieszkaniu nie bylo odkurzacza :) cala ta powloka z plyty pooklejala caly dvd :) ( te biale verbatimki :) ) iwec suszarka cza bylo wyproznic :) boxa :) hyhhy pamietam musialem o 9 00 skikac do sklepu po srubokret :> a propo HITOW ;) sa to takie czerwone plyty :) moj qmpel przyniosl mi je i byly god :) no ale ich jsuz nie kupie :) a zreszta muj stary jezdzi do makro i mi przywozi plytek tak ze 20 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Dzięki za info. Miałem ostatnio 4 cd Hit, ale na szczęście żaden się nie rozpadł w napedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Huk jest zajepisty. Myślałem że mi dom bombardują. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Dzięki za info. Miałem ostatnio 4 cd Hit, ale na szczęście żaden się nie rozpadł w napedzie. Jeszcze. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 PAMIĘTAJCIE. ZAWSZE SPRAWDZAJCIE PŁYTKI CZY NIE SĄ PĘKNIĘTE. NIE WAŻNE CZY TO JEST VERBATIM CZY DATEX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 PAMIĘTAJCIE. ZAWSZE SPRAWDZAJCIE PŁYTKI CZY NIE SĄ PĘKNIĘTE. NIE WAŻNE CZY TO JEST VERBATIM CZY DATEX.Dobrze mamusiu ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...