Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam. Podczasz wlaczania niektorych gier, wyskakuje mi taki blad: Kernel32.DLL System mam ME, a komp taki jak w podpisie. Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 "Kernel32.DLL" to cala tresc komunikatu? Pewnie masz zasmiecony system i cos zepsute, testowales ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 System jest ok, przed chwila instalowalem. A RAM po co testowac? Inne gry smigaja, ale SA nie chce. Mam oryginala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) jak widze takie cos typu ''SA mi nie chodzi na 98/ME to spadam z kerzesła!, 2000/xp ludzie!! Edytowane 22 Czerwca 2005 przez michalnici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...