r0bu$ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Witam mam nową kartę muzyczną " C-Media 8738 4 Channel Sound Card" i mma taki problem z MIKROFONEM !! Po 1 - jak nagrywam w rejestratorze dzwieku to po odtworzeniu slychac taki lekki szum tzn takie bzzz ... a na zintegrowanej tak nie mam Po 2 - nie mam w tej cmedi zaawansowanych regulacji co np w NAGRYWANIU : 120 db boot mialem w zintegrowanej i lepiej chodzil !! glosniej itd PROSZE POMOZCIE MOZE TO WINA STEROWNIKÓW ALBO CO PROSZE O POMOC z gory Thx Jeszcze jeden problem !! w winampie nie dziala mi regulacja glosnosci , w windows media player jest oki !! sprawdzalem na 3 wersjach winampa i na kazdej jest tak samo :(:( powiedzcie na jakiej stronie mam cos sciagnac czy cos PROSZE / karta jest nowa MAM WINDOWS 98 Edytowane 21 Czerwca 2005 przez r0bu$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 W winamp'ie wejdź na preferences,następnie plug-ins i output.Zaznacz DirectSound Output i kliknij na configure.Wejdź na zakładke Other i tam jest Volume Control. Ustaw Enable volume control,smoth volume control i linear.Powinno pomóc.Co do mikrofonu to trudno jednoznacznie określić przyczyne,poszukaj może gdzieś masz wyłączoną opcje nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...