Jonny2003 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ostatnio pojawia mi się dziwny problem z niektórymi aplikacjami.Poprostu zawieszają się i zużywają prawie całą moc procesora,gdy nacisnę CTRL+ALT+DEL i próbuję zakillować proces to się nieda!! Można zmniejszyć priorytet i pozbyć się aplikacji z pulpitu ale felerny proces dalej idzie i nie pomaga nic oprócz restarta.Zdarzało mi się to już z ACD SEE 7.0,teraz nowy DIVX 6.0 po otwarciu filmu też tak robi i nie da się zabić procesu.Reinstalacja programu nic nie pomaga bo gdy próbuję odinstalować i akurat trafia na plik EXE tego procesu to się on uruchamia zawiesza jak zwykle i nie da się odinstalować.A gdy usunę normalnie plik EXE po restarcię i próbuję zainstalować od nowa to się dalej wiesza.Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny2003 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 I jeszcze jedno wyciągałem drugi moduł pamięci-tej NONAME i tak samo się dzieje na samym KINGSTONIE,potem zmieniłem na samą NONAME i dalej to samo.Mam system WINDOWS XP z SP1a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Virus :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 :) chyba masz fajniego wiruska tak mi sie zdaje z tego co napisałes zescanuj dysk anty wirem jak nie pomoze to trzeba cos bedzie innego pomyslec moze masz jskięs złosliwe oprogramowanie albo jakis program ma jakiegoś błeda choc na 99% stawiam na wirka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...