Moog Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam ostatnio mnie naszło aby sobie złożyć małego kompa. :) Czy znacie jakieś sklepy w Polsce dobrze zaopatrzone w te zabawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Moim zdaniem lepiej ju ż laptopa. Części są prawie tak samo drogie, a laptop jest fajniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 fajniejszy... rzecz względna :) mnie ostatnio zafascynowały te barebony :) nie wiem czemu ale tak po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Z tego co pamietam to w komputroniku cos bylo na temat samych barebornow. Maja chyba tam kilka sztuk Asusa i Epoxa (chyba). Wejdz na ich stronke i zobacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=3058:all nom rzeczywiście jest będe musiał popatrzyć czy nie przesadzili z cenami, porównując z innymi sklepami :)| edit. a czy można dostać same obudowy barebone? jeżeli tak to gdzie Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...