Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ktos ma tego directa?? Co wlaczam instalera, to nic nie robi, i nie mam jak tego sciagnac :( Stery ATI juz mam, demka na DX9 tez :D Tylko tego $&(* directx9 RC0 nie :/ Ktos sie ze mna podzieli jak juz sciagnal? PLZ! http://www.microsoft.com/downloads/release...earch&ordinal=1 A wogole czemu nie chce sie sciagac...?... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 U mnie ta wersja dziala od paru dni. Jak nie mozesz sciagnac instalatora z strony M$ to zapraszam tu: http://info.wsisiz.edu.pl/~zdolinsk/dx9.0...._dxwebsetup.exe jest to tylko plik instalatora, cala reszte ~8,5MB program sciagnie z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 U mnie ta wersja dziala od paru dni. Jak nie mozesz sciagnac instalatora z strony M$ to zapraszam tu: http://info.wsisiz.edu.pl/~zdolinsk/dx9.0...._dxwebsetup.exe jest to tylko plik instalatora, cala reszte ~8,5MB program sciagnie z sieci. Problem w tym, ze ten instalator nie sciaga mi tego directa :( Patrze w logach na firewallu, i zero wysylania/odbioru. Po ~10min wywala ze nie moze sciagnac czy jakos tak :/ Uprzedzajac ewentualne pytanie - bez wlaczonego firewalla tez nie sciaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Pozostaje zrobic traceroute do serwera z ktorego sa sciagane pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 62.4.69.190.deploy.akamaitechnologies.net 62.4.69.166.deploy.akamaitechnologies.net 62.4.69.184.deploy.akamaitechnologies.net 62.4.69.206.deploy.akamaitechnologies.net a193-219-28-111.deploy.akamaitechnologies.net probowalem przez eftepa: (host not found [authoritative]) A wogole to nie wiem jak inaczej by tam wlesc :/ w windozie to jest "tracert", zawsze uplywa limit czasu rzadania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 zobacz na http://www.sterowniki.net.pl tam jest caly directx90 do sciagniecia (nie websetup) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 zobacz na http://www.sterowniki.net.pl tam jest caly directx90 do sciagniecia (nie websetup) pozdr.Ale to jest beta1 a nie RC0 (nawet wiecej zajmuje) - chyba ze sie myle, ale raczej sie nie myle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 zobacz na http://www.sterowniki.net.pl tam jest caly directx90 do sciagniecia (nie websetup) pozdr. Jest DX 9 Beta 1 ktorego _odradzam_ instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Do tego masz timeout : 193.219.28.111 a193-219-28-111.deploy.akamaitechnologies.com ? Dziwne...coz pozostaje czekac na wersje offline, moze w nocy ja zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 pozostaje czekac na wersje offline, moze w nocy ja zrobie.Czekam z niecierpliwoscia ;) tymczasem zerkne jeszcze na innym kompie jak sie to to zachowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Qrka wodna no! Czemu u mnie nie sciaga, a na kompie ktoremu net udostepniam sciaga od razu :cry: [...poszedlem na kolejna wojne z systemem...] update: Zainstalowalem dziada w trybie awaryjnym :) Demka sa... takie sobie, no moze poza niedzwiadkiem ;) Nie podoba mi sie tylko (chyba) zwiekszony pobor mocy(i ciepelko), gdyz wentyl w zasilaczu zwieksza obroty w miare puszczania kolejnych testow ATI czego na Dx8.1 i grach nie bylo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Wersji offline nie zrobilem bo cos nie moglem znalezc wszystkich plikow do DX tak zeby byla ladna instalka czesc w temp a czesc nie wiadomo gdzie ;))) Windows Update i inne sprawdzone. Ok nie wazne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafet Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a tu :http://www.pcworld.pl/ftp/program.asp?sys=pc&id=700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 "Jest to instalator sieciowy - w zależności od systemu operacyjnego pobierze potrzebne pliki z serwerów Microsoftu." Ale Daethar_Rumarth juz sobie poradzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 www.filemirrors.com i directx9 plik 33.26 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Sprawdzilem tak kontrolnie i zgadza sie jest to ostatnia wersja Beta tylko nalezy wybrac plik z *RC0* w nazwie. Jest to wersja dla wszystkich systemow dlatego tyle zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jakoś ślepy jestem :( Na filemirros.com jak wpisze directx9 nie znajduje mi nic :( Możecie dać jakiegoś bezpośredniego linka do tego pliku co zajmuje ~30mb?? Update - hm... Dziwne = stronka zwróciła "no results", a po chwili... są DXy :) Teraz pytanko. Catalysty 2.4 są 9.0 "ready" ?? Czy są dedykowane stery dla DX9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pod DX9 sa _chyba_ dedykowane (bo sa nowsze niz te 2.4 w driverach na www ati) 02.4 6.13.10.6228 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Wiem :) Już je 20 min temu ściągnałem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a do radka 9000 jakie sterowniki powinienem sciagnac bo te na benchmark.pl sa dla 9500 i 9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja mam juz wszystko zainstalowane i chodzi super, te nowe sterowniki Catalyst ustawione maja Fast Writes = on (automatycznie), poprzednio tego nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Robin64:Jakie to masz sterowniki?Te catalysty2.4 -czy te nowsze ver.6228 , czy może te pod DX9 Daethar_Rumarth: Skd zassać te stery???te 6228? Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Daethar_Rumarth: Skd zassać te stery???te 6228? Szacuneczek http://mirror.ati.com/products/pc/catalyst...t/dx9demos.html to sa stery pod DX9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Może ktoś napisać czy na Radeonie 9000 też działają demka Ati dla DX9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie dzialaja :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Robin64:Jakie to masz sterowniki?Te catalysty2.4 -czy te nowsze ver.6228 , czy może te pod DX9 Daethar_Rumarth: Skd zassać te stery???te 6228? Szacuneczek ATI CATALYST DirectX 9 BRC0 Display Drivers ze strony benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak zainstalowałem DX9 i te stery do DX9 to mi wynik o 1000 spadł w 3Dmarku2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak zainstalowałem DX9 i te stery do DX9 to mi wynik o 1000 spadł w 3Dmarku2001 a u mnie nic nie spadlo, gry chodza szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...