takaba Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, Mam aparat Fuji FinePix S5500. Jest to oczywiście bardzo dobry aparat, w tej cenie bardziej profesjonalnego nie mozna było dostac gdy go kupowalem. Teraz pojawilo sie kilka niezlych aparatow, ale sytuacja chyba nadal wyglada podobnie. Niestety pomimo wszelkich jego zalet ma kilka mankamentow, ktore moglby wyeliminowac lepszy firmware. Dlatego pytam, czy jest jakis nowy firmware do tego aparatu (albo np. firmware z innego aparatu Fuji kompatybilny z tym) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Nigdzie nie widzialem takiej informacji, nowy firmware moglby cos poprawiac ale nie znaczy ze na pewno :> A z jednego apartu do innego nie pasi, firmware jest pisany pod dany model aparatu. np. ja sobie nie wgram firmware z Z2, a co daloby mi pare ciekawych opcji takich jak: histogram na zywo, RAW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...