tjzeero Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, Czy ktoś wie jak skonfigurować bios na Gigabyte GA-K8NS, aby działał irda pod płytę główną, POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) instrukcja do reki i czytaj... Edytowane 23 Czerwca 2005 przez RoKFoR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzeero Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 no właśnie tu jest poblem bo niczego nie znalazłem w instrukcji znalazłem na internecie jak skonfigurować bios ale u mnie niczego takiego nie ma jak piszą na tych stronach :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shagrat Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 najfajniejsze są takie porady - instrukcja do ręki... jakby było w instrukcji, to by pewnie nie zadawał tu takich pytań... zwiedziłem google, wszystkie większe fora i nic... no ale w końcu wpadłem... aby uaktywnić w BIOSie Irdę, naciskasz Ctrl+F1, wtedy masz dostęp do zaawansowanych ustawień. I w Int. Perh. pojawia Ci się opcja, która udostępnia ustawienie na Irda (nie pamiętam teraz, ale łatwo znaleźć). Potem tylko na Full Duplex ustawiasz niżej i śmiga bez problemów. Powodzenia, u mnie działa :) P.S. mam bios f13, za inne nie odpowiadam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...