oldskul Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Otóż zainstalowałem te sterowniki karta sb0220 d000 i cholera nie moge nagrac dzwieku z mikrofonu nawet w rejestratorze dziwieku, mikrofon dziala, slysze swoj glos w glosnikach, ale za cholere nie moge nagrac go, tak samo nie da sie nagrac w Audacity123, tam gdzie sie wybiera zrodlo dzwieku, mam pusto, ustawialem w opcjach, wybralem karte, mapowanie i te inne duperele, dalej to samo... jasny gwint... Prosze o pomoc ! Moze cos zrobilem nie tak, nie wiem ;/ Z gory thx all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na default`owym konfigu, wystarczu wybrać źródło nagrywania.W innych przypadkach dołącz wtyczkę src do epilogu. (tj.: wejścia nagrywania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 On ma trefnego Livea, wiec moga byc inne przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...