Sniper[PL] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Od roku mam dysk Caviar 60 GB (7200 obr.) Od jakiegoś czasu działa bardzo dziwnie: np. Gram w CoD i nagle wszystko przycina i nic nie da się zrobić. Po ok. 2 min. wszystko wraca do normy. Caly ten proces się powtarza co jakiś czas. Robiłem już reinstal Windowsa, tworzyłem od nowa partycje. Co może być powodem takiego zachowania dysku? Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Sniper[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ehm sprawdz HDtunem potem moze jeszcze softem firmowym , wszystko wtedy widac ile sektorow przemieszczonych co skopane itp, napewno jesli cos sie sypie to bedzie tam napisane , tzn mam nadzieje :wink: powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper[PL] Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 OK dzięki sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...