Gość Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ludzie mam straszny problem (nawet dwa): pierwszy, ten straszniejszy: Mam siec lokalna i administrator zalozyl mi FireWalla i nie chce go wylaczyc. Czy mozna to sobie odblokowac jakos? 2. Czy monitor Samsung 757 MB jest lepszy od monitorow (najnowszych) podobnej klasy od Samtrona? I czy w ogole jest jakis lepszy i (ewentualnie) tanszy monitor od tego? Prosze o szybka odpowiedz! Z gory THX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 jesli chodzi o monitor to : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 1. W czym przeszkadza Tobie firewall. Jesli w czyms konkretnym to zglos sie do admina z problemem a powinien wszystko ustawic tak zeby dzialalo, podejrzewam ze chodzi o jakies stawianie serwerow, p2p lub voip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...