wasiela Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 SKRYTOBOJCA to nie żaden luksus . Widziałem go w paru aparatach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Nie mowie ze luksus, ale nie ma pewnie 10 stopniowej skali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 SKRYTOBOJCA wystarczyłaby mi sama 3 stopniowa skala abym widział stan baterii [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Pozniej sie okaze ze i tak zle pokazuje :] Ja mam obcykane swoj aparat i wiem ze na 2300mAh moge zrobic z 300 zdjec. I po ilosci zrobionych fotek mniej wiecej wnioskuje kiedy ladowac baterie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszW Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 To ja mam takie pytanie...Czy sie oplaca kupic tego a510 czy w tej samej cenie byscie kupili teraz cos innego? a jesli cos innego to dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Nie ma nic innego :) powaznie A510 to juz klasyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...