pablo163 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Witam Co myślicie o tym co napisalem a chodzi mi tu o Chłodniczke miedzianą dwa wiatraczki 12x12cm i płyn do chlodnicy Shell. Tylko prosze nie piszcie ze to było bo nie chce mi sie szukac. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 te chlodzenie i tak jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe..... :/ poco kontynuowac ten temat :/ za te 99zl z odrobinka pomyslunku mozna sobie zrobic wlasne chlodzenie i to znacznie lepsze :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ale chodzi mi o ten drogi zestaw 16DB Wydajniejszy qrde jak ktoś nie ma kasy a wodne chce miec to chyba moze sobie coś takiego kupic a na początek mozna przeciez slabsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 te chlodzenie i tak jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe..... :/ poco kontynuowac ten temat :/ za te 99zl z odrobinka pomyslunku mozna sobie zrobic wlasne chlodzenie i to znacznie lepsze :/ Wcale nie jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe. Ja zrobilem modyfikacje i ciesze sie z dosc niskiej temp. Oczywiscie mozna sobie zrobic wlasne, ale jesli kros potzrebuje odrazu to niech kupi to i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...