Gość dzadzar89 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Najczesciej dzie sie to jak gram w diablo nie rozumiem tego zbytnio bo diablo dziala normalnie na kompach o wiele starszych od mojego.Co to moze byc?????? _______________________________________________________________________ moj komp CPU AMD Athlon XP 2000+ Palomino MOBO Asus A7S333 Grafa GForce4 MX440 RAM 364MB 333MHz Zsilacz Megabajt 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 A szukałeś cokolwiek na googlach chociażby?:> Nawet w tym dziale jest temat o resetach i gwarantuje że gdybyś tam zajrzał może byś się czegoś dowiedział. (Patrz moje posty) Nie będę sie powtarzał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja bym stawiał na pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzadzar89 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 pamiec a dokladnie co z pamiecia????sypie sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 sprawdz czy ci sie komp nie przegrzewa, u mojego kumpla przez zasyfione wentyle wlasnie sie komp walil. W ogole opisz bardziej swoj problem, resetuje ci sie tylko od diablo ? Od kiedy sie takie cos robi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Może przez ten zasilacz... Sprawdź napięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzadzar89 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 no właśnie tylko od Diablo napiecie +5V & +3.3V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Ja obstawiam zasilator. Poodlaczaj wszystkie CDromy, Fdd i to co sie tylko da, zeby komp chodzil i zobacz czy sie dalej bedzie resetowac. Jak przestanie to znaczy, ze zasilka juz powoli zdycha. Ale tak nawiasem mowiac to bylo juz 1000x podobnych tematow i naprawde moglbys troche poszperac na forum. :angry: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzadzar89 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 oki wielkie dzięX następnym razem poszperam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...