kodyl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Witam wszechobecnych:D Mam mały (wielki)problem...Mianowicie nie moge na swoim liczydle zainstalowac programu Norton Internet Security. Mianowicie zaraz po rozpoczęciu instalacji pojawia sie komunikat o treści: "This MSI must be launched trough setup" a potem po polsku: "Instalacja napotkała błąd i nie można jej ukończyc." I tylko OK.I to wszystko. Nie pomogło nawet przeinstalowanie Windy.Dodam ze mam XP.Nie wiem co robić, probowalem juz wszystkiego.Kiedys mialem go zainstalowanego ale cos sie syplo i musialem odinstalowac.Jak ktos zna jakąś rade na to to bardzo poprosze :mur: kodyl@op.pl Edytowane 22 Czerwca 2005 przez kodyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 może uruchamiasz plik .msi zamiast pliku .exe (setup.exe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodyl Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 nie plytka posiada autorun.Probowalem juz przez setup.exe i wszelkie inne mozliwosci mi znane i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...