hinco Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 szukałem szukajką ale ni ma potrzebuje dobre 256 ramu z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 SDR to SDR. Tak zasadniczo to nie ma różnicy jakie weżmiesz, no chyba że do OC :D ale na to juz ci nie odpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 hmmmm. moze chcesz moje ??? Firmowe M Tec 6ns. Teoretyczna max czestotliwosc to 166MHz Ja dzialalem na 145MHz. A na jaki sprzet te SDR ??? Moje przy 100MHz napewno dzialja na CL2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 potrzebowałbym dwie kostki, jedna dla mnie druga dla qmpla, ja mam CEl 1000 a on P 1.7 nie ma ich co kręcić no ew. CL na 2 ustawić:P ale na CL 2 idą moje kostki,,, jezleli to co zmieniłem to "CL" czyli zasadniczo brac najtańsze, nie bedzie różnicy tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mogą być problemy jeśli masz chipset BX bo wtedy niektore kostki 256 sa źle lub wcale wykrywane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 mój chipset to I815PE a qmpla chyba 850 jeśli dobrze pamiętam, ale on ma tego P4 na s 478 nie 423... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...