Ardianz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) chciałem przesmarować rdzeń Arctic Silver na 9550 ale nie wiem czy trzeba wcześniej usunąć taśmę przewodzącą (takie klejące sie [ciach!]o) z radiatora czy nie ?? przeszukałem forum ale nie znalazłem odp. jeśli się myle to sorry :oops: dzięki bardzo za pomoc :D Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No wypadaloby dokladnie usunac stara paste przed nalozeniem nowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 a ten radiator ma jakies mocowania czy byl po prostu przyklejony? jesli ma, to wyczysc wszystko dokladnie i naloz paste. a skoro byl przyklejony to albo zrob jakis patent zeby sie trzymal, albo przyklej go nowa tasma termoprzewodzaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...