zenobiuszek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55166779 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55166810 chce kupic cos z tych ale nie wiem na który sie zdecydowac w wiekszosci przeglądam net ,troszke gram , fimy ogladam na tv poradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 to chyba tą 18 stkę weź będzie smużenie większe, ale ładniejsze kolorki, lepsze kąty ..... i większy trochę jest. Ten pierwszy to TN głównie do szybkich gierek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 dziekuje za odpowiedz i prosze ow iecej odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Każdy chwali swoje - nie ma to jak LG L1740P - przynajmniej lepiej wygląda niż te "kanciaki" a i paramatry ma b.dobre.Polecam(cena ok.1500) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 tylko nie zauważyłeś że kolega szuka w przedziale do 950zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 do netu oba powinny wystarczyc, jezeli pracujesz sam, to katy tez nie sa tak wazne, - Ty bedziesz widizec dobrze, a ze ktos lezacy na podlodze juz nie, ... po co on ma cos widziec ;) kolejne pytanie - w co grasz, jesli malo w gry bardziej statyczne, 25 powinno starczyc, jezeli w fps, jakies akcji, z dynamicznie zmieniajacym sie obrazem, polecalbym 12... ale najlepiej przejdz sie do jakiegos sklepu/hurtowni, popros o postawienie monitorow o podobnych parametrach jakie podales przy sobie, i odpal gre, jakis program, itd... zobacz sam i ocen co potrzebujesz, czy szybsza matryce do grania kosztem katow i kolorkow (12) czy wystarczy Tobie 25ms, ale z lepszymi parametrami katy+kolory nie wierz w inne oceny ludzi, sa one bardzo rozne nawet dla tych samych sprzetow, wiec jedyna droga to samemu sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 kupiłem tą 18-stke na matrycy lg i jestem bardzo zadowolony -duzy ,barway wyrazne obraz ostry kolory ładniejsze niz lg700p !!!! na którym wczesniej pracowałem jestem bardzo zadowolony , dziekuje i polecam kazdemu kto ma podobny problem z wyborem jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...