Mr_Mike Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem nowy na Tweaku więc nie wiem czy rozpoczynam ten temat w dobrym dziale, ale nie znalazłem żadnego bardziej odpowiedniego. Chciałbym kupić zestaw bezprzewodowy klawiatura +mysz(optyczna) do 100 zł, ake nie wiam jaki. Czy moglibyście mi coś polecić? Na necie natykam sie tylko na produkty LABTEC (w tej cenie) ale kompletnie nie wiem czy to dobry(jak na tą kasę) sprzęt. Podajcie mi jakieś propozycje. Z góry dzięki. add: cholera dopiero teraaz zauważyłem że taki temat już jest. Sorki za zaśmiecanie. Co do tego zestawu to chciałbym używać go do GRANIA. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Mr_Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Jestem nowy na Tweaku więc nie wiem czy rozpoczynam ten temat w dobrym dziale, ale nie znalazłem żadnego bardziej odpowiedniego. Chciałbym kupić zestaw bezprzewodowy klawiatura +mysz(optyczna) do 100 zł, ake nie wiam jaki. Czy moglibyście mi coś polecić? Na necie natykam sie tylko na produkty LABTEC (w tej cenie) ale kompletnie nie wiem czy to dobry(jak na tą kasę) sprzęt. Podajcie mi jakieś propozycje. Z góry dzięki. add: cholera dopiero teraaz zauważyłem że taki temat już jest. Sorki za zaśmiecanie. Co do tego zestawu to chciałbym używać go do GRANIA. 1512281[/snapback] Po pierwsze chyba troche za malo jak na beprzewodowa sama myszke i do tego optyczna, a co dopiero klaw. + mysz... Ja kupilem dobra myszke optyczna, przewodowa za 109 zl, a klawiatura dobra + dobra myszka przewodowa kosztuje ok 150-200 zl, a co dopiero dobra klaw. + dobra myszka optyczna i do tego caly zestaw bezprzewowdowy 200-300... Jezeli Twoj zestaw ma byc do grania to napewno nie polecam kupowac zestawu myszka optyczna + klaw. :arrow: calosc bezprzewodowa za 100 zl... Napewno nie bedzie Ci sie dobrze gralo... ani pisalo :wink: Takze przemysl jeszcze swoja decyzje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...