Marcin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Wiatrak na karcie od czasu gdy w drodze wypadku odpadły mu 2 łopatki i musiałem go kleić zachowuje sie nad wyraz dziwnie... Po włączeniu kompa wszystko pięknie sobie chodzi przez jakieś... 30 min... a potem wiatrak zwalnia obroty :| Co prawda kręci sie dziadostwo jeszcze, ale już niezbyt - gdzieś 120-200 obrotów na minute. Jak wezme go rusze palcem to wraca do poprzednich obrotów :| Wkurzyłem sie już dzisiaj wystarczająco na niego i postanowiłem go wymienić bo za cholere nie chce karty spalić jak w nocy by sie miał tak zachowywać. Teraz moje pytanie brzmi: czy normalny, najzwyklejszy wiatraczek do kart graficznych będzie pasował do tego fikuśnego radiatora Gigabyte'a. Nie piszcie, żebym szukał jakichś super dodatkowych coolerów, bo ja to musze miec od razu a nie za tydzień. Czy jak kupie taki zwykły wiatraczek to da sie go zamontować??? Aha... i raczej prosze o szybką odpowiedź, bo... temperatura rośnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 U mnie GF2Ti podkrecone chodzilo 2 tygodnie bez wiatraka, wczoraj odkrecylem go wyczyscilem i dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 nie kapuje, czemu nie wymontujesz radiatora i nie udasz sie z nim do sklepu, zeby sprawdzić czy wentylator Ci bedzie pasował. rownie dobrze mozesz wziąć stary wentyl i iść z nim do sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Czy będzie pasował to zależy od radiatora na karcie,teraz mam gf3ti200 i denerwoawł mnie wiartaczek na nim zamontowany więc go out i wstawiłem sobie inny (od celka633 - prawie bezgłośny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Marcin zrób to Ci wczesniej pisałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jeśli kogoś interesuje, to kupiłem za 25zł wiatraczek Colorfula i jeszcze dodatkowy do obudowy Evercoola też za 25zł. Jakoś to chodzi narazie. Mam nadzieje, że więcej problemów z tym miec nie będe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...