dylus Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) mam zasilacz codegen 300w mam zamiar podkręcić proca bartona więc poszedłem do sklepu komputerowego i zapytałem o zasilacze dostałem odpowiedź że na tą chwile dobre zasilki robi modecom więc zaczynam się zastanawiać czy warto ma to być modecom 350 w jeśli ktoś ma taki proszę o ewentualne uwagi i opinie a może coś innego ? proszę o szybkie odpowiedzi pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2005 przez dylus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Buhehe. Motkom? MODECOM Owszem czasami zdarzają się dobre wersje jak np. 350GTF albo 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja mam 350GTF i bardzo polecam, w tej cenie to sie opłaca :) Napięcia trzyma super :) Nie żeby jakaś reklama :P Ale zasilaczyk naprawde znakomicie sie spisuje :) Tylko głośny był, ale wentyator zmienić i bedzie super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...