StuntManX Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pomóżcie!! Mam wbudowaną kartę dżwiękową Xear 3D CMI9761A na płycie Chaintech.Problem polega na tym że podczas słuchania muzyki w np.winamp'ie strasznie sie zacina.Nic się nie dzieje podczas grania czy podczas oglądania filmów.Jedynie podczas odtwarzania muzyki (nawet z płyt CD) w dowolnym programie zacina się co parę sekund.Problem znika jeśli włączę wizualizację w Winamp.Próbowałem wszelakich ustawień,zmieniłem sterowniki na najnowsze i nic. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Spróbuj zwiększyć priorytet tego procesu, lub zmień metodę mapowania audio ,w opcjach winampa. (Direct Sound/Wave ouput) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Trochę lepiej ale nadal zasiachy się powtarzają.Spróbowałem odtwarzarki Sonique,tragedia.Tnie się jak na jakimś 0ld 166Mhz procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Być może, opcja przyspieszenia sprzętowego - i jej różne ustawienia ,zmienią sytuację. (Panel sterowania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Dziwne,wyłączyłem przyspieszanie sprzętowe i jest znacznie lepiej!Tnie sie troszke ale to już znaczna poprawa niż przedtem!Tylko czemu przy pełnej akceleracji nawala a przy jej braku działa dobrze?Może to usterka układu?Zauważyłem że jest nieźle ciepły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...