michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Otóż w sobote jade z ojcem na giełde komputerową w Warszawie. Bede miał do wydania ok 1900 zł. Propozycja nr 1: RADEON 9700 od GIGABYTE Propozycja nr 2: RADEON 9700 od Sapphire Propozycja nr 3: RADEON 9500 i 256 MB RIMM Kingstone i LOGITECH Mx700 Propozycja nr 4: GeForce 4 Ti4600 ASUS i myszka logitech mx700. nie zamierzam czekać dłużej z decyzją ponieważ odwlekam już ją bardzo długo. p.s. prosze moderatorów o usunięcie tego tematu z Oślej łączki(przez przypadek tam dotarł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Wariant nr. 1 Wachalbym sie nad 3 Ale to tylko moje zdanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 mi też chyba 1 pasuje najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Otóż w sobote jade z ojcem na giełde komputerową w Warszawie. Bede miał do wydania ok 1900 zł...sorry za OT ale wez jeszcze pod uwage 1 bardzo wazna rzecz - ZASILACZ - bo jak masz jakis slabszy to nowy moze byc konieczny :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zdecydowanie 1 , zwłaszcza że DX9 już jest i dziś Ati stery wypuściło :). Z tym zasilaczem to sprawdź żeby pies nie był pogrzebany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 wariant 1 bezsprzecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 NO ja też bym wybrał wariant nr.1 ALE jednak troszke ramu by sie przydało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 1, ale wyszystkie opcje są spoko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Polecam wariant nr 1, ale 3'ka też niczego sobie. BTW jeśli chcesz żeby ten radek pokazał skrzydła to albo podkręć procka (ale chyba ci sie nie uda ;[ bo to willmhate czy jakoś tak:D ). Więc albo zmiana procka, albo żyj i marnuj moc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Z trojga złego brałbym HIS'a bo najtańszy, a za reszte dokupił coś ciekawego. A właśnie, są już Radeony 9700 Herculesa? Bo nie widziałem ich na giełdzie, a ze wszystkich te wyglądają najlepiej i mają najlepsze wyposażenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 GeForce odpada na poczekaniu więc 1 lub 3. Szybciej będzie jak wybierzesz bramke numer 1, a jak dobrze będziesz dbał o Windows to 256MB, które masz wystarczy. :) Ps: Ja tysh jade w sobote z tatkiem po karte na giełde. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 mam zasilke 300W noname chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 iel kosztuje zasilacz ok 350W??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 czy 300W nie wydoli?ile powinienem kupić i w jakiej cenie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...