sin1 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 hej, witam wszystkich. jestem tu nowy i mam nadzieje, ze na tym forum panuje mila atmosfera. niebede owijac w bawelne i przejde do konkretow - od pewnego czasu moja kieszen/obudowa usb 2,5" do tych mniejszych dyskow twardych przestala dzialac... no moze nie do konca - windows xp ja wykrywa (jest dzwiek podlaczonego nowego sprzetu) ale w 'moj komputer' nic sie nie wyswietla... na samym poczatku mialem taki sam problem ale rozwiazanie znalazlem poprzez klikniecie ppm na moj komputer/zarzadzaj... niestety - teraz niema tam nic oprocz mojego dysku oznaczonego jako c: ... wszystko to zaczelo sie od tego, ze kopiowalem (poprzez total commander'a) z dysku glownego © na ta kieszen i nagle wyskoczyl blad 'Za mało miejsca" czy cos w tym stylu co jest nieprawda... tamten dysk jest pojemnosci 100gb - bylo tam przynajmniej 40gb wolnego... kopiowalem jeden plik 700mb, divx ale to juz chyba niema znaczenia... z gory dziekuje za wszelka pomoc, mam nadzieje, ze pobyt na tym forum bedzie nalezal do przyjemnosci... ;-) best regards, sin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin1 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 anyone? :S :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 obudowa ma pewnie zewnetrzne zasilanie. sprawdzales zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin1 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ona jest na akumulator jak i na zasilanie - sprawdzalem, wszystko dziala ok (slychac, ze pracuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 na innym kompie sprawdzales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin1 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 przynajmniej na czterech. to samo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Rozsypał się FAT na dysku w kieszeni? albo padł dysk ... Pozostaje podłączyć dysk przez odpowiednią przejściówkę do IDE i sprawdzić jak sprawa wygląda. Podłączenie przez USB uniemożliwia użycie programów diagnostycznych (no i sama kieszeń też może być uszkodzona, zdarza się). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...