gaz Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Na plycie glownej mam zintegrowany 6kanalowy kodek Realtek ALC650 a w szufladzie wala sie Sound Blaster 128 PCI. Co jest lepsze, co lepiej uzyc ? Dzwiek potrzebny mi jest czasem w amatorskiej obrobce nagran z dyktafonu czy mp3, przy w grach, przy ogladaniu DivX, i sluchaniu mp3 i raczej tyle. Uzywam sluchawek stereo Philipsa SBC lub podpinam do mini wiezy stereo 2glosniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Wrzuc druga karte i potestuj, w programach gdzie bedziesz odtwarzal muzyke czy grach mozesz wybrac karte ktora bedzie grala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No potestowalem sobie i teraz moge stwierdzic ze w jakosci dzwieku roznicy ja nie zauwazylem. Wszystko w bardzo dobrej jakosci mp3, gry itd... Jedyny problem z wbudowanym kodekiem ALC650 ze dosc znacznie obciaza procesor i czasem! podczas gry zdarzaja sie zacinki i doczytki! :o Tak wiec zostaje przy zewnetrznym Sound Blasterze a kodeka wylaczam w biosie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...