beavisek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Mam problem z pamięcią 512 seiteca (333) na 8pe667ultra z P4 2,4ghz! Juz pisalem o tym wczesniej :lol: jak idzie na 333 to wiesza sie system w roznych sytuacjach! :evil: A jak dam na 266 to jest spox! Moje pytania: 1) Czy jest jakis program testujacy pamieci co wytknalby ze pamiec jest walnieta lub za wolna? 2)Albo jakis inny sposob zeby wykazac ze nie chodzi na 333 stabilnie. Ale nie chodzi mi oto zeby ustawic na 333 i czekac az sie cos stanie :D Dzięki z gory za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Najlepszym programem do testowania jest Memtest 3.0 http://www.memtest86.com ogolnie pamieci seiteca maja kiepska opinie i moze poprostu trafiles padniete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 www.memtest86.com A na przyszłość szukaj. Było pare razy na forum o testowaniu pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...