pc1 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8208171 I moje włąściwe pytanie - czy istnieje chłodzenie wodne mieszczące się całe w Big Tower??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Było o tym zestawie ze 100 razy :evil: A co do drugiego pytania to jasne, że tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Czlowieku bylo setki razy :evil: SZUKAJ :!: :!: A potem zadawaj glupie pytania :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Sorry - dosc czesto tu zagladam, ale nie jestem w stanie rozpoznac zestawu po ogolnym przejzeniu - moze nowy wyglad allegro mnie zmylil. A tak poza tym - nie ma głupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Troche sie zpóźniłeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No dobra - jest mi okropnie głupio, dlatego od razu podrzucę nowy post tak dla załagodzenia sytuacji :) Mam monitor Samsung SyncMaster 753s nówka. Gdy jest wyłączony tzn. w stanie czuwania słychać z niego ciche bzyczenie. Mój kolega ma taki sam i nic takiego się nie dzieje. Wiem, że to drobiazg, ale sami wiecie, że drobiazgi w sprzęcie wk.... najbardziej Czy to nie jest jakaś wada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...