Vicer Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 wita, chodzi o to że np dzisiaj, moj komp chodził pare godzin, kolega przyszedł z laptopem i chciał wejść do neta, właczył laptopa swojego i tak u neigo siec wykryło bezprzewodowa, u mnie tej sieci nie bylo, dodaktowo nie mogł do neta wejsc. dobra nic zresetowałem kompa siec wykryło ale do neta nie mógł wejść.. wyłaczyłem firewalla i dalej było to samo. w końcu wyłaczyłem mojego kompa on wyłaczył swojego . poźniej ja właczyłem zalogowałem sie system sie załadował połaczyłem sie z netem, wszedłem na google.pl teraz on sie zalogował na swoim i wszystko smigało. i tu jest ten problem za duzo zachodu z tym :/ ja mam d-linka dwl -520+ on inetla zintegorwanego w laptopie o co tutaj chodzi ? niedało by sie tak zrobić żeby nie trzebabyło resetować tych kompów ? :/ ps. jakeigo firewalal polecacie bo zonealarm mi nie przepuszcza kolegi do neta :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackx1 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 a jak zrestartowałeś kompa to miałeś włączonego czy wyłączonego firewalla ?? Przecież ZoneAlarm jest jednym z lepszych firewalli tylko trzeba go dobrze skonfigurować sam go używam i też udostępniałem neta przez niego i nie było problemów pobaw sie tym zoneAlarmem to kwestia ustawień Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...