fular Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) moj problem polega na tym ze: mam PLD dystrybucje, jajko 2,4... samba nie wiem... tak mam wlaczone DMA, widzicie bufor miedzy dyskami i odczyty imponujace... tylko przez siec mam max 3mb\sec... co jest grane ?? sieciowki na bank sa dobre, zmieniane, z innego kompa z sieci ciagne po 11 mb czyli max pratycznie, wiec kable, swicze sa OK !! nie wiem co o tym myslec, wewnetrzne transfery widzicie sami, pomiary sa imponujace, a przez siec to kapa... jak zresetuje serva to max 3 mb\sec, po 3 dniach to juz 666-1666 kb\sec... co to moze byc ?? sprawa dla zaawansowanych chyba... dzieki !! Edytowane 1 Lipca 2005 przez fular Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 zamiast zdjec dolacz (nie "doloncz") logi..tam bedzie na pewno wiecej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...