Szumek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Hej ! Czy wiecie może gdzie można znaleźć patch usuwający piski po wyłączeniu PixelView Station. Swego czasu istniał takowy na ś.p.TVMANIA.PL, ale serwis ten "kopnął w kalendarz". A może macie tą łatkę na Swoim kompie ?! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam, Ja osobiscie nie używam, bo problem zostal rozwiazany przez nowe drivery. Ale patch-a mam w domu wiec , podaj mi adres mailowy - to Ci go podesle. Pozdrawiam, Łukasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 :-) przypomnialo mi sie, na stronie www.pixelview.com.tw sa najnowsze drivery.... poszukaj tam do swojej karty... oznaczenie modelu znajdziesz na karcie - najczesciej jest to nadruk. Wiecej info na stronie z driverami. Pozdr. Luk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam, Ja osobiscie nie używam, bo problem zostal rozwiazany przez nowe drivery. Ale patch-a mam w domu wiec , podaj mi adres mailowy - to Ci go podesle. Pozdrawiam, Łukasz. Jasne Łukaszu ! Ślij na szumek@interia.pl ! :D P.S. Adres mailowy masz przecież na belce pod wiadomością . :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...