adocyn Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam! Mam taki dziwny problem - od paru dni temperatura na moim p4 3,0 GHz HT z oem'owym wiatraczkiem wzrosła, a cooler w ogóle nie reaguje! Przedtem jak temperatura wchodziła na 50 C to on miał 4000 RPM i wył jak zażynany. Teraz temperatura wzrasta do 60 a on jak na spacerze 2700 RPM - tyle ile utrzymywał TYLKO przy 42C które jeszcze parę dni temu miał mój procesor - co się stało i jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 moze masz brudny radiator - przeczyść go. a tak btw. to sa typowe tego dla tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Facet ... jest weekend ... daj tez wentylkowi odpocząc :) Jak wyl pare dni to niech ma teraz troche czasu na odpoczynek:) Ps zawsze mozna usunac diode sterujaca i bedzie chodzic ciagle na FuLL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A mówią, że Prescott'y się grzeją a coraz częściej wynika na to, że HT mają większe do tego skłonności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 @nuras_en Prescotty się grzeją... a Prescotty z HT bardziej, a z tego co napisałeś można zrozumieć, że HT to jakieś nowe jądro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 nowe proce Intel HT :))) sorry za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Sorry chłopaki mój błąd czytałem wcześniej poprzednie tematy i mi się pomieszało :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 j Ci dobrze podardze kup cos nowego, bylo na ten temat wiele watkow, na pewno znajdziesz cos w przystepnej cenie. suszarka zamiast kompa to troche nie za mila sytuacja pozatym autoustawianie predkosci mozesz wylaczyc z poziomu biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...