Kml Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Niedawno kupiłem płyte główą GA-7VRXP i pamięci Kingstona 256333 zainstalowałem wszystkie sterowniki itd. i w Si Soft Sandrze pokazuje mi że przepuszczają przez siebie tylko 780MBs a to zajebiscie za mało czy z kośćmi może być coś nie tak??? HELP!!!!!!! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a timingami w biosie się bawiłeś ? http://www.pl.tomshardware.com/mainboard/0...9/kt333-31.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Niedawno kupiłem płyte główą GA-7VRXP i pamięci Kingstona 256333 zainstalowałem wszystkie sterowniki itd. i w Si Soft Sandrze pokazuje mi że przepuszczają przez siebie tylko 780MBs a to zajebiscie za mało czy z kośćmi może być coś nie tak??? HELP!!!!!!! :roll: podobnie niska przepustowosc mialy moje pamieci gdy je za wysoko taktowalem - powod - plyta "przelaczala sie w tryb awaryjny" - moze jak puscisz procka nominalnie bedzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 w biosie mam tylko ustawienia "normal,fast i ultra na ramy a próbowałem ze wszystkimi a w linku od "tMQ" wyrażnie jest że powinny przepuszczać ponad 2000!!! i mam beda HELP!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 właśnie sćiągnąłem nowy bios do płyty myślicie że pomoże czy lepiej dać sobie z tym spokój?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jezeli oficjalny to wgraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Fuck kombinowałem z timingami i nic dalej jest do [gluteus maximus] czy taki defekt obejmóje gwarancja??? bo gdybym chciał takiej wydajności pamięci to kupiłbym sobie zwykłe ddr-y a i tak pewnie chodzily by mi lepiej fuck mam beda!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...