ra-v Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Problem jest taki otóż kiedyś miałem w domu jeden komputer i wtedy mogłem normalnie grac po sieci LAN z moimi kolegami którzy mieszkali blisko mnie... Lecz teraz mam w domu dwa komputery oba podłaczone do internetu przez router... i teraz nei moge juz z kolegami grac po LANIE . Wiem juz że to prz3ez ten router ale czy znacie jakiś sposób abym mógł z nimi(kolegami) normalnie grac po LANIE ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Przekieruj na routerze który rozdziela Ci łacze an dwa kompy porty od tych gier tak by były przekierowane na Twoje wewnętrzne IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 aha a jeżeli/ chciałbym aby mój brat tez mógł z nami grać to da sie tak zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...