morys Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam jak wyżej Potrzebuje mapy Polski. Potrzebuję mapy do nawigacji w terenie. W zasadzie zajmuję się wędarstwem i mogło by mi to pomóc w lokalizacji miejsc połowu często odwiedzanych. Poradzcie coś na ten temat. Może macie jakieś własne doświadczenia w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam jak wyżej Potrzebuje mapy Polski. Potrzebuję mapy do nawigacji w terenie. W zasadzie zajmuję się wędarstwem i mogło by mi to pomóc w lokalizacji miejsc połowu często odwiedzanych. Poradzcie coś na ten temat. Może macie jakieś własne doświadczenia w tym temacie. 1518059[/snapback] http://www.allegro.pl/search.php?string=ma...s&description=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie jestem właścicielem Mercedesa klasy "S" Szukam tanich rozwiazań na wedkarską kieszeń. Poradzcie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...