Leonidas Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Po przełączeniu na nowe menu start z pulpitu znika ikona mojego komputera. Oczywiście mogę zrobić skrót z menu start ale taki skrót nie bedzie funkcjonował na tych samych zasadach. Np po wybraniu właściwości nie pojawią się właściwości systemu. Pytanie moje jest następujące: Czy jest możliwe jednoczesne wybranie nowego menu start i pozostawienie ikony mój komputer na pulpicie na starych zasadach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Po przełączeniu na nowe menu start z pulpitu znika ikona mojego komputera. Oczywiście mogę zrobić skrót z menu start ale taki skrót nie bedzie funkcjonował na tych samych zasadach. Np po wybraniu właściwości nie pojawią się właściwości systemu. Pytanie moje jest następujące: Czy jest możliwe jednoczesne wybranie nowego menu start i pozostawienie ikony mój komputer na pulpicie na starych zasadach. 1518275[/snapback] PPM na Mój komputer w menu start i tam masz opcje pokaż na pulpicie. Enjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dzięki :rolleyes: działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...